Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
FARSANGI MULATSÁGOT RENDEZ A MŰVÉSZETEK HÁZA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

Február 15-én vasárnap 15 órakor farsangi mulatságot rendeznek a Művészetek Háza és a Játékkészítő műhely szervezésében a Fejér Megyei Művelődési Központban. A családi program alkotással, játékkal, tánccal vár, lehetőség lesz álarcok, főúri legyezők és pompás gallérok készítésére is. Az érdeklődők az egyszerű báli tánclépéseket is megtanulhatják.
Tovább...
 
ENIGMATIKUS HELYEK - SZEMADÁM GYÖRGY KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.
Február 13-án, pénteken 16.30-kor a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának újabb tárlatára várjuk a publikumot. Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész nyitja meg.
Tovább...
 
Kultúrházak Éjjel  Nappal 2015 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 13.

Image

Kilencedik alkalommal hirdette meg a „Kultúrházak Éjjel - Nappal” rendezvénysorozatát a Magyar Népművelők Egyesülete az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával. A helyi közösségek bemutatkozásának teret adó, hétvégi országos programokhoz hét eseménnyel csatlakozik Székesfehérvár.
Tovább...
 
FARSANGFARKI FELVONULÁS ÉS BÁL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

Farsangfarki fehérvári vigasságra invitálja a családokat szombaton délután 14 órától a Szabad Színház. A szombat délutáni program előkészületei a Fő utcai Igézőben (Basa utca 1.) kezdődnek, hogy aztán 16 órakor elindulhasson a farsangi felvonulás az Országalmától, a Városház térről a Szabadművelődés Házáig, ahol további programok várják a farsangolókat.
Tovább...
 
FARSANGI TÁNCHÁZAT TARTANAK SZOMBATON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

2015. február 14-én, szombaton Farsangi Táncházat szerveznek a Malom utca 6. szám alatt a Galiba zenekarral. A programra várnak minden olyan táncos és nem táncos fiatalt és felnőttet, akik szeretnék felidézni, megtanulni a táncházi mulatságokban közkedvelt táncrendeket és népdalokat. Az eseményen a gyermekjátszóban és a táncházi mulatságon is 500 Forintért lehet részt venni.
Tovább...
 
DIÁK-DEÁK MŰVÉSZKLUB Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 11.
2015. február 18-án, szerda délután 15 órától kezdődik a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény új programjának, a „Diák-Deák Művészklub” második előadása. A kulturális programon a 15-18 év közötti középiskolásoknak szóló esemény második alkalmán Oláh Gergely fotógráfus avatja be az érdeklődőket a fotózás rejtelmeibe. Az ingyenesen látogatható klubfoglalkozás vezetője Kocsis Noémi lesz.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek márciusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 11.

Image

A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2015. március havi programja alább tekintehető meg.
Tovább...
 
CARO EMERALD ÉS ENTER SHIKARI DEBRECENBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 10.

Image

A július 22-én kezdődő debreceni Campus Fesztivál programkínálata hamarosan teljes, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint Wilkinson, a brit drum and bass zenei producer és DJ Londonból, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Quimby, és a Tankcsapda, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a brit Enter Shikari is.
Tovább...
 
Hatodik alkalommal hirdették meg a Fehérvári Versünnepet Nyomtatás E-mail
Írta: Látrányi Viktória   
2015. február 10.

Image

A Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez.
Tovább...
 
HAT KLUB ÖTKOR - KULTURÁLIS BESZÉLGETÉSEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 09.
2015. február 11-én, szerda délután kezdődik a Hat Klub Ötkor című program a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben. A kulturális beszélgetések alkalmával a vendég által választott témából kiindulva, illusztrációkon keresztül jutnak el a jelenlévők szabad eszmecseréjéhez. A klubot Ujházi János vezeti, hat alkalommal, kéthetente, szerdánként délután 17 órakor. A program első vendége Mózes Tamara, énekes-zongorista lesz.
Tovább...
 
ÚJRA LEVETÍTIK A MÁRIA FÖLDJÉN CÍMŰ FILMET Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 09.

Image

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 9-én, közkívánatra újra levetítik a „Mária földjén” című filmet a Szent István Művelődési Házban. A csaknem kétórás spanyol dokumentum-játékfilm arra keresi a választ, hogy mese, vagy valóság-e a Mária história, és mi köze van az életünkhöz. A filmvetítés hétfő délután 17.30-kor kezdődik, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt. Az eseményre 800 Forint lesz a belépő.
Tovább...
 
<< Első < Előző 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4093 - 4103 / 6234